KAYSERİ / BÜNYAN - Karakaya İlkokulu

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASINI OKULUMUZDA KUTLADIK.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.

May

Okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz Bünyan ilçe merkezinde bulunan Bünyan Spor Salonunda gerçekleştirilen "Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvası" na katıldılar. Eğlenceli vakit geçiren öğrencilerimiz gösterdikleri başarı sonucu madalya kazandılar. 3. sınıf öğrencilerimiz mendil kapmaca oyununda 3. olarak madalya almaya hak kazandılar. 4. sınıf öğrencilerimiz ise tombik oyununda 2. olarak madalya kazandılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumuzun öğrenci tuvaletleri köyümüz hayırseveri tarafından tamamen yenilendi. Bütün tuvaletleri yeni baştan yaptıran gurbetçi hayırseverimize teşekkür ederiz. Allah yaptığı hayırları kabul etsin.

May

Okulumuz olarak Sıfır Atık Yönetim Sistemi'ni kurarak "Sıfır Atık Belgesi" hak kazandık.

Ara

Okulumuza yardımalarını esirgemeyip bilgisayar ve yazıcı ihiyacını karşılayarak, annesi SELVER NACAR'ın hatırasını yaşatan Vijdan NACAR'a teşekkürü bir borç biliriz. Selver NACAR 'a Allah'tan rahmet diliyoruz, mekanı cennet olsun.