KAYSERİ / BÜNYAN - Karakaya İlkokulu

Mrt

ER-VA Projesi'nin Mart ayı konusu olan "Vatanseverlik" kapsamında Kayseri Milli Mücadele Müzesi ve Anadolu Selçuklu Medeniyetleri Müzesi'ne gezi düzenledik. Öğrencilerimizde gelişmesi gereken en önemli değerlerden biri olarak gördüğümüz "Vatanseverlik" değeri ile ilgili etkinliklerimize gezi etkinliği de ekleyerek öğrencilerimizin bu değeri daha iyi kavramalarını sağladık.

Mrt

Baharın gelişini müjdeleyen, içerisinde taşıdığı kardeşlik ve hoşgörü anlamları ile son derece derin manaya sahip olan Nevruz Bayramı okulumuzda büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Mrt

"Çanakkale Geçilmez" gerçeğini tüm dünya milletlerinin hafızasına kazıyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KAPSAMINDA İLÇEMİZDE İSTİKLAL MARŞI OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle eğlenceli ve öğretici oyunlar oynayarak güzel zaman geçirdik. Öğrencilerimizle oyunlar oynadıktan sonra bütün sınıflarımızda sinema etkinliği düzenlendi.

Ock

Okulumuzda 1. dönem sonu etkinlikleri kapsamında velilerimizin katkısıyla kermes düzenlendi. Emeği geçen velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

OKULUMUZDA 10 D SİNEMA GÖSTERİMİ YAPILDI.

KARAKAYA İLKOKULU BİLİM MERKEZİ VE HAYVANAT BAHÇESİ GEZİMİZ

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI OKULUMUZDA ETKİNLİKLERLE KUTLADIK

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASINI OKULUMUZDA KUTLADIK.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem veli toplantısı ve okul aile birliği toplantısı 03.10.2023 tarihinde aşağıdaki gündem maddeleri uyarınca yapılacaktır.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.